Shoefresh

Altijd frisse en droge schoenen

Dé oplossing voor natte stinkschoenen. Verwijdert nare geuren effectief. Droogt snel en efficiënt.

SF-Voorkant-800x800.jpg

Productbeschrijving

Nederland en regen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen is wel eens nat geregend op de fiets, heeft in een waterplas gestapt of op een andere manier zijn of haar schoenen op teveel water getrakteerd. En wat doen we dan vaak: kranten erin en bij de verwarming zetten. Behalve dat dit niet snel helpt, is het ook nog eens slecht voor je schoenen. Zeker leren schoenen hou je beter weg bij de verwarming. De Shoefresh biedt uitkomst. Het is een handige krachtpatser, die schoenen niet alleen van binnenuit droogt, maar ook verfrist.

Hoe werkt de Shoefresh?

Wie last heeft van zweetvoeten en/of veel (buiten) sport, weet dat zijn of haar schoenen vaak niet naar bosviooltjes ruiken. De muffe, nare geur is afkomstig van schimmels en bacteriën die ontstaan door de combinatie van zweet en vocht. Het zijn dezelfde schimmels en bacteriën die zwemmerseczeem, voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Shoefresh pakt deze boosdoeners stil, maar keihard aan door middel van ozon. Ozon-sterilisatie is een volstrekt natuurlijke manier om schimmels en bacteriën te doden.

Is de bediening eenvoudig?

Onze schoenendroger is net zo simpel te gebruiken als het eruit ziet: een kwestie van de schoenen op de houders plaatsen en dankzij infrarood sensoren start (en stopt) het programma automatisch. Het programma kan ook handmatig worden ingesteld, voor een korter of langer programma, of om beide functies – reinigen en drogen – afzonderlijk te gebruiken. Zelfs de droogtemperatuur is instelbaar, hierdoor is de Shoefresh geschikt voor alle materialen. De Shoefresh schoenendroger is CE gekeurd, weegt 1.7 kg en meet slechts 28 x 18 x 33 cm. Met recht dus een kleine krachtpatser te noemen.

Alleen geschikt voor schoenen?

De Shoefresh pakt alle soorten schoenen aan: van zweterige sneakers, sport- en skischoenen tot de populaire Uggs-laarzen. Maar hij droogt en frist bijvoorbeeld ook scooter- en motorhelmen op, scheenbeschermers én maakt handschoenen weer droog en fris. Zelfs orthopedische schoenen en elastische steunkousen zijn veilig op de Shoefresh. Sokken die in de was niet optimaal ontsmet worden, worden dat op de Shoefresh wél. Zo is onze schoenendroger een absolute verademing; elke dag opnieuw!